Ons sportpark

Tennispark Molenbeke

In het hart van Arnhem vindt u tennispark Molenbeke. Met maar liefst 14 buitenbanen en een tennishal met 8 indoorbanen.Tennispark Molenbeke is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Plattegrond / route

De Buitenbanen

Buiten beschikken we over 8 Smash-Court banen met verlichting, en 6 onverlichte gravelbanen. De Smash-Court banen worden hoofdzakelijk gehuurd door de tennisvereniging  ALTB.  Als particulier of bedrijf zijn er volop mogelijkheden om ook 1 of meerdere banen te huren. Via onderstaande button kunt u een gravelbaan huren.

De Tennishal

Als enige in Arnhem en omstreken beschikken we over 8 Plexicushion Prestige tennisbanen in onze tennishal.

Alle banen zijn aangelegd zoals bij de Australian Open: bestaande uit 12 lagen (incl. 6 dempende rubberlagen) en de speelsnelheid: Medium-Slow. Daarmee bieden we de perfecte banen aan zowel recreanten als de prestatieve speler. De dempende lagen absorberen de schokken tijdens het spelen. Dit zorgt voor een comfortabel spel voor banden, gewrichten en spieren.

De speelsnelheid en eerlijkheid van de Plexipave toplaag in combinatie met de Plexicushion dempende lagen maakt dit de perfecte tennisvloer voor professionals die hoge eisen stellen aan de baan maar ook voor ouderen die comfort wensen.

De tennishal is voorzien van moderne led-verlichting en zelf te bedienen verwarming per baan. Een nieuw luchtbehandelingssysteem met warmteterugwinning (WTW) zorgt voldoende verse lucht. Via gescheiden luchtstromen (toe- en afvoer) blijft de warmte in de ruimte behouden. In de winter blijft het dus ondanks de toevoer van verse buitenlucht, lekker behaaglijk in de tennishal.

U kunt de banen zowel per uur als voor een langere periode huren. Ook voor toernooien en evenementen kunt u contact opnemen met de tennishal. 

Reserveren tennisbaan