Nieuws

EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES ARNHEM 2022

De European Company Sport Games (ECSG) zijn hét grootste, meerdaagse sportevenement in Europa. Ook wel de mini ‘Olympische Spelen’ voor bedrijfssporters genoemd. In 2022 worden de ECSG in Gelderland gehouden.

Tijdens deze unieke Spelen, van 22 tot en met 26 juni 2022, sporten zo’n 5.000 werknemers vanuit 500 bedrijven uit meer dan 30 landen tegen elkaar. Sportpark Molenbeke wordt dé tennislocatie voor ECSG en verwacht 500 tennissers uit heel Europa te mogen verwelkomen. Kijk voor meer informatie op https://ecsgarnhem2022.com/nl/

De tenniswedstrijden vinden plaats op 23, 24 en 25 juni 2022 van 09.00 tot 18.00 op ons sportpark. Kom gerust een kijkje nemen!

Verbouwing 2020

In de zomer van 2020 heeft een forse verbouwing plaatsgevonden.

De 8 smashcourtbanen zijn vervangen en er zijn 6 nieuwe gravelbanen aangelegd.

Ook aan de tennishal is hard gewerkt om de beste faciliteiten te bieden:

Er zijn 8 nieuwe indoorbanen aangelegd. De nieuwe ondergrond is Plexicushion Prestige, Plexicushion Prestige is dé officiële baansoort van de Australian Open en Indian Wells en biedt betere demping dan vorige tapijtbanen. Door te kiezen voor een onderbouw van 11 lagen is de demping ideaal voor zowel de recreatieve als de professionele tennisspeler.

In april 2020 is het sportpark verder verduurzaamt door te de zijwanden van de hal te vernieuwen. De nieuwe zijwanden hebben een hoge isolatie waarde en voorzien de hal van een nette uitstraling. Door te kiezen voor een hoge isolatiewaarde van de nieuwe zijwanden zetten wij een goede stap in het verder verduurzamen van ons sportpark.

Een nieuw luchtbehandelingssysteem met warmteterugwinning (WTW) die in december 2020 is geïnstalleerd zorgt voldoende verse lucht. Via gescheiden luchtstromen (toe- en afvoer) blijft de warmte in de ruimte behouden. In de winter blijft het dus ondanks de toevoer van verse buitenlucht, lekker behaaglijk in de tennishal.

Ledverlichting en nieuwe verwarming 2018

De tennishal is voorzien van moderne led-verlichting en zelf te bedienen verwarming per baan.